Bolaget skall bedriva catering- och restaurangverksamhet, eventverksamhet, bedriva landskaps- och trädgårdsplanering, trädgårdsskötsel, konsultverksamhet inom hotell och restaurang, samt äga och förvalta fastigheter och värdepapper och därmed förenlig verksamhet.
2022-08* | 2021-08* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 2 225 | 67 | 91 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 157 | -400 | -319 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 157 | -400 | -319 |
Årets resultat (tkr) | 157 | -400 | -319 |
Summa tillgångar (tkr) | 3 660 | 3 055 | 2 681 |
Antal anställda | 1 | 1 | 1 |
2022-08* | 2021-08* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 2 225 | 67 | 91 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 157 | -400 | -319 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 157 | -400 | -319 |
Årets resultat (tkr) | 157 | -400 | -319 |
TILLGÅNGAR | 2022-08* | 2021-08* | 2020-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 2 573 | 2 722 | 2 459 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 1 086 | 333 | 223 |
Tillgångar (tkr) | 3 660 | 3 055 | 2 681 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2022-08* | 2021-08* | 2020-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 239 | 81 | 81 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 2 855 | 2 829 | 2 456 |
Kortfristiga skulder (tkr) | 565 | 143 | 144 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 3 660 | 3 055 | 2 681 |
2022-08* | 2021-08* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2022-08* | 2021-08* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 1 | 1 | 1 |
Omsättning per anställd (tkr) | 2 225 | 67 | 91 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 7.1% | -597.0% | -350.6% |
Soliditet | 6.5% | 2.6% | 3.0% |
Kassalikviditet | 165.7% | 232.9% | 154.9% |
Rosers Sverige AB ingår i en koncern med 2 bolag. Koncernmoderbolag är La Scala Restaurang AB. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2023-08.
Bolaget skall bedriva catering- och restaurangverksamhet, eventverksamhet, bedriva landskaps- och trädgårdsplanering, trädgårdsskötsel, konsultverksamhet inom hotell och restaurang, samt äga och förvalta fastigheter och värdepapper och därmed förenlig verksamhet.